יותר מרענן ממיץ - מים בטעמי פירות!
מאת: ד"ר עדי גולדנברג
זמן קריאה: < 1 דקה
המצרכים
פירות
מים
נענע
הוראות הכנה
מניחים את הפירות בתחתית הקנקן, מוסיפים מים (לפעמים אפשר להוסיף מי קוקוס במקום), לוחצים על הפרי בעדינות על מנת לשחרר את טעמי הפרי.
מוסיפים עלי נענע. מצננים במקרר לפחות לשעה.
ניתן להוסיף קרח לפני ההגשה.
הנה כמה שילובים מעולים:
מי תפוז ולימון מטהרים
כמה פרוסות לימון
כמה פרוסות תפוז
כמה פרוסות מלפפון
3/4 עלי נענע
3/4 כוסות מים
משקה אננס וקוקוס – אקזוטי ומרענן!
שמים בתחתית הצנצנת חתיכות אננס
מוסיפים מי קוקוס
2 כפיות מיץ אננס טרי (שסוחטים מכמה חתיכות של אננס)
2 עלי נענע
ניתן לדלל עם מים
מי תות שדה ולימון
כמה פרוסות לימון
כוס של חתיכות תות שדה
2 עלי נענע
3/4 כוסות מים
אני מבטיחה לכם שהמים הללו גם טעימים וגם מרעננים מאוד. טעם ובריאות ביחד!