מאפינס בננה ופקאן
מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
מאפינס בננה ופקאן
חומרים:
¼ כוס חמאת בוטנים ללא סוכר ותוספים מיותרים
¼ כוס סילאן טבעי ללא סוכר ותוספים מיותרים
2 חופנים חצאי פקאנים (לא שבורים)
½ כוס תמרים קצוצים גס
כוס קמח כוסמין מלא
2 בננות פרוסות לעיגולים
מיץ מתפוז בינוני (טיפה יותר מ- 1/4 כוס)
כפית סודה לשתיה
הכנה:
מערבבים חמאת בוטנים, סילאן, פקאנים ובננות
מוסיפים קמח וסודה לשתיה ומערבבים טוב
מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים שוב
מחממים תנור ל- 180 מעלות. יוצקים לתבנית מאפינס או תבניות סיליקון קטנות
ומכניסים לתנור ל-20 דקות