Bari15_Fly
SmartKish_Fly

לחם מתוק

מאת: הילה נוה, מחברת הספר "לאכול נכון מהרגע הראשון"
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

לחם מתוק

 

רכיבים:

 

 1/2 2 כוסות קמח כוסמין

 

2 כפות שומשום מלא טחון / כף טחינה גולמית

 

3 כפות שמן קנולה

 

2 כפות מולסה

 

1/4 כפית קינמון

 

6 תמרים מגולענים / 8 משמשים מיובשים אורגנים /תפוח עץ מגורר

 

11/4 כוסות מים

 

כפית אבקת אפיה

 

תבנית אינגליש קייק (מאורכת)

 

אופן ההכנה:

 

1. לשים את הקמח ואת אבקת האפייה בקערה ומערבבים.

 

2. מוסיפים את השמן, הקינמון והשומשום (או הטחינה) ומערבבים.

 

3. טוחנים את הפרי הנבחר והמולסה בבלנדר ידני ומוסיפים לקערה.

 

4. בוחשים ומוסיפים את המים עד לקבלת מרקם סמיך אחיד.

 

5. להעביר לתבנית אינגליש קייק (תבנית לחם מאורכת) ומרופדת בנייר אפייה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שיזהיב, בערך 30 דקות, לבדוק עם קיסם (אם יוצא נקי משמע שהלחם מוכן).

 

מתוך הספר "לאכול נכון מהרגע הראשון" בהוצאת קווים

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו