לביבות טופו
מאת: הילה נוה, תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
לביבות טופו
רכיבים:
1 גבינת טופו רכה
1 ביצה
חצי כוס קמח כוסמין
חצי כפית אבקת אפיה
קורט מלח / מקל ווניל + 3 כפות מיפל טבעי
אופן הכנה:
1. מערבבים את גבינת הטופו והביצה.
2. מוסיפים את התבלינים (המתוק או המלוח לפי בחירתכם) והקמח עד לקבלת מירקם אחיד.
3. מרפדים תבנית בנייר אפיה ובעזרת כפית יוצרים לביבות. אופים כעשרים דק' בחום של 170 מעלות.
* את הגרסה המתוקה אפשר לעטר בפלחי אפרסק לבן ופירות גוג'י