לביבות דלעת ערמונים וטופו
מאת: שף אביטל סבג
זמן קריאה: < 1 דקה
המצרכים הדרושים לכמות של 14 לביבות
300 גרם טופו אורגני
דלעת ערמונים
2 תפוחי אדמה
כפית זרעי כוסברה
כוס כוסברה
בצל
2 שיני שום
מלח
פלפל
כורכום כפית
ג'ינגר אצבע
אופן ההכנה:
מסירים את קליפת התפוחי אדמה , מבשלים עד שמתרככים.
שוטפים ומייבשים את הדלעת ערמונים , אופים לשעה בתנור על חום 250, חוצים לשניים , מנקים את הדלעת ללא הקליפה והגרעינים.
במעבד מזון מכניסים לפי הסדר:
שום וגינג'ר- טוחנים , בצל וכוסברה מוסיפים וטוחנים 4 פולסים שלא יהיה מיץ…, מעבירים לכלי ערבוב יחד עם תפוחי האדמה, דלעת , טופו.
מעבדים ביד למירקם שניתן ליצור ממנו לביבות.
בעזרת רינג בקוטר 6 ס"מ או ביד קורצים לביבות
מניחים על נייר אפיה משומן, אופים בחום 200 מעלות למשך 20 דקות.
"זן מסביב לשולחן" הקורס
אביטל פותחת קורס בישול ולמידה הנקרא "זן מסביב שולחן", למידע נוסף:
www.avitality.co.il