לביבות בטטה ומוצרלה
מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
לביבות בטטה ומוצרלה
חומרים:
בטטה בינונית
בצל
2-3 כפות מוצרלה מגורדת (אפשר גם סוגים אחרים, כמו פרמז'ן, קשקבל וכו')
2 ביצים
שמן קוקוס לטיגון
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מגרדים את הבטטה, קוצצים את הבצל.
מערבבים בקערה את הירקות עם ביצים טרופות, גבינה ותבלינים.
במחבת מחממים שמן קוקוס ומניחים כף מהתערובת בכל פעם ליצירת לביבה. כמה לביבות בכל פעם, ככל שגודל המחבת מאפשר.
מטגנים כמה דקות והופכים לצד השני להזהבה.
מניחים על נייר סופג בצלחת בצד וממשיכים עד שכל הלביבות מוכנות.
מהנסיון שלי, לא נשאר הרבה ל"ארוחה" כי זה מתחסל תוך כדי התהליך