כיצד לבחור בצורה מושכלת את המזון שאנו צורכים?
שם ההרצאה: כיצד לבחור בצורה מושכלת את המזון שאנו צורכים?
הרצאה בכנס אוכלים בריא 2
ד"ר דן קרת הרצה מול קהל של 400 איש, בכנס אוכלים בריא הראשון, על תזונה מונעת מחלות. הרצאתו ריתקה את הקהל וזכתה לסופרלטיבים במשובים שנאספו.
גם השנה יופיע ד"ר דן קרת בכנס וידבר על בחירות מזון מושכלות, נושא שרבים מאיתנו עוסקים בו לנוכח השפע העצום הקיים בחנויות הטבע.
בהרצאה נדון מה השיקולים שאמורים להנחות אותנו בבחירת המזונות שאנו קונים? כיצד לבחור נכון בעולם מורעל ולא מושלם כשלנו? כיצד לאכול בריא מבלי להשתגע ולבזבז יותר מדי אנרגיה וכסף על מזון?
לתפיסתי, ההתעסקות שלנו במזון, כמו בחלקים אחרים של החיים, אמורה להיות פשוטה ולא מסובכת. לעיתים, בשאיפתנו לשמור על בריאותנו ובריאות יקירינו, אנו נסחפים להשקעות מוגזמות של זמן וכסף. האם ניתן להימנע מכך?
מידע אודות ד"ר דן קרת
דר' דן קרת סיים בהצטיינות בית ספר לרפואה שליד הטכניון בחיפה, הוא דוקטור לרפואה נטורופתית מאוניברסיטת בסטיר בארה"ב, עובד בשירותי רפואה משלימה במרכז רפואי אסף הרופא, מלמד נטורופתיה מאז 1992 ומנחה מ- 1994 קבוצות תמיכה למבריאי לב לפי שיטתו של דוקטור דין אורניש.
כמו כן הוא שותף למחקר בנושא גישה טבעית להפחתת לחץ דם ומנחה קבוצות לשיפור איזון הסוכרת.
"אני מאמין שבריאות היא בראש ובראשונה תוצאה של אורח-חיים בריא. בריאות מהווה את המצב הטבעי של הגוף בהינתן לו התנאים הדרושים לכך ובתנאי שמוסרים המכשולים להשגת מצב טבעי זה.
התנאים לבריאות מיטבית ימצאו בתחום התזונה, תנועה ומנוחה, סביבה נקיה ומתן מענה לצרכים נפשיים, רגשיים וחברתיים. בגוף תבועה החכמה והידע לרפא את עצמו והוא עושה זאת טוב מכל רופא או תרופה. בעבודה המשותפת שלי עם מבריאים אנסה לאתר את הסיבה שביסוד הבעיה שמציג המטופל ולטפל בה ולא בסימפטומים, תוך כדי הקלה על סבל וכאב. את עבודתי עם מבריאים רואה אני כעבודת צוות, בה אני משמש כמדריך, מלווה ומורה. עקרון ראשון במעלה עבורי בקשר עם מטופלים הוא נושא העברת האחריות והאצלת-כוח אל המטופל. "
הקליניקה של ד"ר דן קרת נמצאת בשדה ורבורג (סמוך לכפר סבא).
מידע כללי:
איפה?
כנס "אוכלים בריא" כנס תזונה ובישול בריא ה-2 בישראל
תיאטרון גבעתיים – יום שישי 21/05/10 09:00-10:30
רח' רמז 40 גבעתיים (דרך השלום פינת דרך יצחק רבין)
חוץ מההרצאה
הרצאות בנושא תזונה בריאה, סדנאות בישול בריא, דוכני מכירה, מסעדת בריאות והפתעות נוספות.
כמה?
עלות כל הרצאה או סדנת בישול- 40 ש"ח
הטבה מיוחדת לגולשי הפורטל- 33 ש"ח לאדם במקום 40 ₪.
התקשרו עכשיו לתיאטרון גבעתיים ואמרו את הקוד 13 למימוש ההטבה.
הכניסה למתחם הדוכנים – ללא תשלום
לרכישת כרטיסים, קופת תיאטרון גבעתיים: 03:7325340 שלוחה 2
שעות הפעילות של הקופה: ימים א'-ה': 9:00-13:30 , 15:30-20:00
יום ו': 9:00-13:00
חניה?
חניה חינם לבאי הכנס בחניון יעד(צמוד לתיאטרון) וגם בחניון בנין "פלאפון"
הבטיחו מראש את מקומכם – מספר מקומות מוגבל!
*התוכנית כפופה לשינויים