Liat_Fly
Liat_Fly

כדורי חמאת בוטנים מצופים בשוקולד

מאת: אפרת כהן, נטורופתית ואירידולוגית, מרצה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
Liat_IN

כדורי חמאת בוטנים מצופים בשוקולד

 

3/4 כוס חמאת בוטנים אורגנית
רבע כוס דבש לא מחומם
קורט מלח – רצוי הימלאיה
חצי כוס קמח קוקוס
120 גרם שוקולד מריר איכותי
1 כפית שמן קוקוס

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבים יחד חמאת בוטנים, דבש ומלח.
2. מוסיפים בהדרגה את קמח הקוקוס לבצק אחיד ונח לעיבוד.
3. יוצרים כדורים בגודל של אגוז מלך.
4. מניחים על תבנית זכוכית ומקפיאים לחצי שעה לפחות.
5. ממיסים בפינג'אן על אש נמוכה את השוקולד ושמן הקוקוס לתערובת חלקה.
6. מוציאים את כדורי חמאת הבוטנים מהמקפיא ושופכים מעליהם את רוטב השוקולד – מזיזים את הצלחת מדי פעם כדי שכל צדדי הכדור יזכו לציפוי- אך לא נורא אם ישארו פינות לא מצופות…
7. מקפיאים שוב לשעה לפחות.
8. הכדורים נשמרים לפחות חודשיים במקפיא, וכדאי להוציא כחמש דקות לפני האכילה.

 

פרטים נוספים על קמח קוקוס תמצאו כאן

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו