חצאי אבוקדו ממולאים
מאת: ד״ר יעל מצליח, קליניקה Ph.D ,N.D, חוקרת אפיגנטיקה, מומחית ברפואה סינית ונטורופתיה
זמן קריאה: < 1 דקה
אבוקדו ואגוזים מכילים שומנים הבריאים עבורנו מאוד.
יחד עם ממרח פסטו ביתי וטחינה מטובלת, נוצר מעדן בריאות לגוף ולנפש.
מנה זו גם נראית מעולה וגם טעימה ומזינה!
למתכוני בריאות נוספים עם אבוקדו:
סלט ירוק אביבי עם רוטב אבוקדו-ספירולינה
מתכון לחצאי אבוקדו ממולאים
מצרכים:
1 אבוקדו
פסטו ביתי – ראו מתכון פשוט של 2 דקות
או טחינה מתובלת בהכנה ביתית משומשום מלא
צנוברים, גרעיני דלעת, שבבי שקדים ואגוזי מלך ופקאן קצוצים
הוראות הכנה:
שוטפים את האבוקדו, חוצים אותו לשניים ומגלענים את הגלעין.
שמים כפית פסטו ביתי או כפית טחינה מתובלת משומשום מלא על כל חצי אבוקדו במרכז האבוקדו במקום הגלעין.
מוסיפים מעל צנוברים, שבבי שקדים, גרעיני דלעת, אגוזי מלך ואגוזי פקאן קצוצים.
צרו קשר עם ד״ר יעל מצליח Ph.D