Bari15_Fly
Jeliat_Fly

חטיפי גרנולה ושוקולד לבן

צילום: הדס ניצן

Bari15_In

אוהבים גרנולה אבל רוצים לשדרג את תצורתה הרגילה? להוסיף מתיקות ולהפוך אותה לחטיף אטרקטיבי במיוחד? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציגה: מתכון לחטיפי גרנולה ושוקולד לבן.

מצרכים (20-30 חטיפים):

500 גרם גרנולה ללא תוספת סוכר

50 גרם חמוציות

30 גרם זרעי צ'יה

100 גרם שקדים פרוסים

200 גרם שוקולד לבן / חלב / מריר

1/2 כוס חלב

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החלב (מומלץ בשיטת בן מארי)
  2. מערבבים עד ליצירת קרם שוקולד חלק ומורידים מהאש.
  3. מכניסים לקערה גדולה את הגרנולה, החמוציות, השקדים וזרעי הצ'יה
  4. שופכים את השוקולד לקערה ומערבבים היטב
  5. יוצרים כדורים, מסדרים אותם על מגש ומשטחים אותם מעט
  6. מכניסים למקרר לשעתיים

בתאבון!

*מומלץ לאחסן בקירור

"חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציעה בחודש אוגוסט חגיגת תבלינים לכל המשפחה

חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית מזמינה אתכם ואת בני משפחותיכם להגיע בסוף השבוע הקרוב לשלל פעילויות וסדנאות לכל המשפחה בשילוב תבלינים, צמחים וטבע ובשבת הקרובה סדנת חומוס וחטיפי אנרגיה.

הכניסה חופשית, חלק מהפעילויות במחיר סמלי. הפעילויות יתקיימו בשדות בית לחם הגלילית בימי שבת, בשעות 10:00-16:00.

פעילויות שבת  17.8.19

סדנת חומוס ופיתות בטאבון

סיור מודרך בשדות התבלינים

פעילויות יצירה לילדים

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו