חומוס כתום
מאת: נועה פרומן
- נועה פרומן לתזונה והדרכה לאורח חיים בריא
אין צורך להשרות ולבשל שעות את גרעיני החומוס. חומוס כתום מורכב מעדשים כתומים ובטטה מוסיפים את הטעמים האהובים והמוכרים ותוך כמה רגעים יש לנו "חומוס" עדשים בריא וטעים. תחליף מצוין למוצרי חלב משתלב בכל כריך או כתוספת לכל ארוחה. יעזור לנו לשמור על אורח חיים בריא ומשקל גוף תקין.
מרכיבים:
- 1/2 כוס עדשים כתומים
- 1 בטטה קטנה
- 1/2 1 כוסות מים
- 1/3 כוס טחינה
- מיץ לימון
- כוסברה או פטרוזיליה
- 1-2 שיני שום
- כמון וכורכום
- קצת מלח ופלפל
- פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה:
לבשל את הבטטה עם העדשים הכתומות במים רתוחים, להוסיף כמון וכורכום למים הרותחים ולבשל עד שהתערובת רכה ולא נשארו מים.
לטחון את כל החומרים ביחד לעיסה אחידה. לסדר כמו צלחות חומוס עם שמן זית ופטרוזיליה מסביב.
צרו קשר עם נועה פרומן