המטבח האנרגטי – סדנת בישול לחיים אנרגטיים
המטבח האנרגטי – סדנת בישול לחיים אנרגטיים
סדנת בישול באוכלים בריא 2
סדנת הבישול מאת: זהר צמח וילסון – יועץ בריאות ותזונה אינטגרטיבית
ואביטל סבג – שפית מזון בריא, ומומחית לרפואה טבעית ומודעות תזונה
אין תל אביבי שידו בצלחת האוכל הבריא וטרם שמע על זהר ואביטל. שיתוף הפעולה הייחודי בין האיש הקופצני שהגיע מניו יורק לנטורופתית והשפית הטבעית מייצר מטבח מלא חיים והמצאות.
זהר ואביטל הוזמנו לכנס אוכלים בריא 2 להעביר לכם את סודות המטבח האנרגטי שלהם בסדנה שפונה לאלה הרוצים להכניס יותר אנרגיה לחיים באמצעות בחירת המזונות המתאימים.
בסדנה נעמיק את ההבנה עד כמה קל וזמין להכין ולאכול מזונות משביעים שלא רק שאינם יוצרים תחושת כבדות אלא מעניקים קלילות ואנרגיה. נתבונן על אלטרנטיבות בריאות לאמונות שגויות כגון "רק בשר נותן כוח". נלמד להכין מתכונים קלים, צבעוניים, מזינים וטעימים כמו סלט שכולו אנרגיה, זוקיני פטוצ'יני, שייק קייצי ירוק ומתוק, חגיגת עדשים שחורות עם סלרי ועלי מנגולד ועוד.
מידע אודות זהר צמח וילסון
בשנות התשעים, בעקבות אתגרים בריאותיים והתעוררותה של סקרנות בנושאי הנפש והרוח, עזב זהר קריירה בעולם הפירסום הניו יורקי ופנה לתחום התזונה. זהר החל את דרכו בלימודים ב-Institute for Integrative Nutrition, שם גם לימד והדריך מאוחר יותר.
כיום זהר הוא מורה ויועץ בגישת התזונה האינטגרטיבית. מייסד מרכז Alok Holistic Health בניו יורק. מנחה ומרצה בתחום הבריאות והתזונה בארץ ובעולם. יועץ בריאות הוליסטית מוסמך על ידי ה- American Association for Drugless Practitioners. חבר ב-Psi Chi, אגודת הכבוד הלאומית האמריקאית בפסיכולוגיה. יועץ הבריאות והתזונה בסדרת הטלוויזיה "לסדר את הראש" בערוץ 2. מגיש תוכניות הרדיו "בין שמיים לארץ" ו"צעד אחד קטן" בנושאי תזונה, גוף-נפש, ואקולוגיה.
התנסויותיו האישיות והמקצועיות של זהר הינן מגוונות וצבעוניות, הן כוללות את עולמות העסקים, הבידור, היצירה, הרוח והן הנחו את עבודתו אל ההתמקדות בסיוע לאנשים השואפים לחולל שינוי בחייהם, אנשים הרוצים שיפור איכותי ומוכנים להיפתח בהדרגה ובאומץ אל תהליך שיקנה להם את אורח החיים לו הם באמת מייחלים. חיים של בריאות גופנית ונפשית, התמודדות חיובית עם אתגרים, סיפוק, יצריות בונה, זוגיות מפרה, ויצירתיות מזינה.
מידע אודות אביטל סבג
גם אביטל איננה טומנת ידה בצלחת ומזה שנים רבות עוסקת בתחומים רבים של רפואה משלימה ותזונה. במקצועה היא נטורופתית מוסמכת Li.ac.N.D, המתמחה בתזונה ודיקור סיני. מעבר לכך היא גם מומחית לרפואה ותזונה טבעית, מרצה לתזונה, רפואה טבעית, ושיטות מגע בבתי הספר לרפואה משלימה.
אביטל מעבירה סדנאות מעשיות לבישול בריא, המפעילות את כל החושים ופותחות הזדמנות לאנשים לעבור את השינוי בתזונה בצורה יותר נעימה, הלכה למעשה.
את אביטל תוכלו לראות כמגישה ומשתתפת בתכניות בריאות בטלויזיה בערוץ 2, ערוץ 10, וערוץ האוכל וכותבת בעיתונות ("את," "חיים אחרים," "דרך האוכל"). עורכת אירועי קייטרינג בריא ומלווה מסעדות ואירועים בייעוץ מקצועי בנושאי תזונה בריאה.
מידע כללי:
איפה?
כנס "אוכלים בריא" כנס תזונה ובישול בריא ה-2 בישראל
תיאטרון גבעתיים – יום שישי 21/05/10 09:30-11:00
רח' רמז 40 גבעתיים (דרך השלום פינת דרך יצחק רבין)
חוץ מההרצאה
הרצאות בנושא תזונה בריאה, סדנאות בישול בריא, דוכני מכירה, מסעדת בריאות והפתעות נוספות.
כמה?
עלות כל הרצאה או סדנת בישול- 40 ש"ח
הטבה מיוחדת לגולשי הפורטל- 33 ש"ח לאדם במקום 40 ₪. התקשרו עכשיו לתיאטרון גבעתיים ואמרו את הקוד 13 למימוש ההטבה.
הכניסה למתחם הדוכנים – ללא תשלום
לרכישת כרטיסים, קופת תיאטרון גבעתיים: 03:7325340 שלוחה 2
שעות הפעילות של הקופה: ימים א'-ה': 9:00-13:30 , 15:30-20:00
יום ו': 9:00-13:00
חניה?
חניה חינם לבאי הכנס בחניון יעד(צמוד לתיאטרון) וגם בחניון בנין "פלאפון"
הבטיחו מראש את מקומכם – מספר מקומות מוגבל!
*התוכנית כפופה לשינויים