עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > היפוגליקמיה – תת-סוכר בדם (Hypoglycemia) היפוגליקמיה – תת-סוכר בדם (Hypoglycemia) רמה של סוכר בדם הנמוכה מהערכים המקובלים כמיטביים. מוצרים שאולי יעניינו אותך ®Beauty Pearl - פניני יופי מקדם הגנה לפנים | FACIAL SUNSCREEN CREAM בודמין (BODMIN) ZERO BACTER אומגה 3 גליל שמן דגים Bara roga | ברא רוגע בנוסף אולי תאהב/י חצילים בלימון בלי טיפת שמן "כבד את גופך באמצעות המזון אותו אתה צורך ולמד להקשיב לו כשהוא מדבר אליך" ד"ר עדיאל תל-אורן – התזונה שמחזירה אותנו לטבע רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו