Bari15_Fly
Jeliat_Fly

דובשניות

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

דובשניות

 

חומרים:

חצי כוס טחינה גולמית

 

חצי כוס דבש

 

כפית קינמון טחון

 

כוס קוואקר עדין

 

חצי כוס קמח חיטה מלא

 

  הכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות

 

מערבבים טחינה ודבש, מוסיפים קוואקר, קמח וקינמון ובוחשים היטב עד לקבלת בלילה אחידה. בשלב מסוים נעשה קצת קשה לערבב עם כף, אז תרגישו חופשי לערבב עם הידיים (אני עוטפת את הידיים בשקיות סנדוויצ’ מתכלות).

 

יוצרים עוגיות עם הידיים או (כמוני) עם מכשיר פלאפל ומניחים בתבנית על נייר אפייה. רצוי להשאיר קצת רווח בין אחת לשנייה, כי הן מתנפחות באפייה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו