גרנולה ביתית קלה ומהירה
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
אין כמו גרנולה ביתית – פריכה, עשירה בטעמים, ובריאה יותר מגרנולה קנויה!
המתכון הזה יאפשר לכם להכין גרנולה טעימה תוך דקות, עם שליטה מלאה על הרכיבים וללא חומרים משמרים או תוספות מיותרות.
הכינו כמות גדולה ושמרו בצנצנת – כך יהיה לכם תמיד משהו טעים, מזין וזמין להתחיל איתו את היום!
למתכוני גרנולה נוספים:
מתכון לגרנולה ביתית קלה ומהירה
מצרכים:
350 גרם שיבולת שועל עבה
75 גרם גרעיני דלעת או חמנייה
200 גרם אגוזי פקאן
30 גרם שוקולד מריר
5 כפות סילאן
רבע כפית מלח
ספריי שמן
הוראות הכנה:
ערבבו את כל המצרכים יחד, רססו מעט בספריי השמן והכניסו לתנור לחום בין 150-170 מעלות צלזיוס, לאפייה מלמעלה ולמטה (לא טורבו) למשך כ-10 דקות עד להשחמה.