גפילטע פיש טבעוני
מאת: גידי מאיר, בוגר קורס למדריכי רואו פוד במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
גפילטע פיש טבעוני
החומרים:
1 כוס גרעיני חמנייה מושרים במשך 6 שעות
1/2 כוס שקדים מושרים במשך לילה
1/2 כוס קשיו מושרים 6 שעות
1 גזר
4 גבעולי פטרוזיליה
4 גבעולי שמיר
1/2 בצל
שמן זית
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 גבעולי סלרי
פרוסות גזר לקישוט מושרים למשך לילה עם אגווה ופלפל שחור.
אופן הכנה:
מכניסים למעבד מזון את הגזר ומערבלים.
מוסיפים את שאר המצרכים והתבלינים ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים קציצות, מקשטים עם פרוסות דקות של הגזר המושרה ומגישים עם חזרת.