גלידת בננה שילדים ומבוגרים אוהבים
מאת: סאלי אלבגלי קריקלר
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
3 בננות חתוכות לחצי
2 כפות קקאו או 2 כפות אבקת חרובים או לחילופין מטבעות שוקולד או חפיסת שוקולד מריר לבישול
חצי כוס חלב צמחי (להוסיף בהדרגה לפי רמת סמיכות רצויה)
שבבי קוקוס או פיסטוקים / אגוזים / שקדים/ גרוסים וכו'
הכנה:
לבשל את הקקאו עם החלב להמתיק בדבש לפי הצורך.
להשחיל את הבננה על מקל לטבול בשוקולד, לצפות לפי העדפה ולהכניס למקפיא.