LiveWell_Fly
Liat_Fly

גלידת בננה ברוטב שוקולד

מאת: ציונה מלמן, שפית בגישת הרו-פוד
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

מתכון לגלידת בננה

1. קלפו בננות והקפיאו אותן בתוך שקיות ניילון או בתוך כלי פלסטיק, לפחות לשני ימים רצופים. קחו בחשבון לפחות בננה אחת לכל סועד.

2. חיתכו את הבננות לחתיכות קטנות, שימו אותן בתוך מעבד המזון עם להב S ממתכת או בלנדר חזק, וערבלו עד שתערובת תהיה חלקה ובמרקם קטיפתי.

אפשר לשחק עם הטעמים: נסו גרעיני ווניל, אבקת קקאו או אבקת חרובים, פירות יער קפואים, תותים קפואים וכו'. אפשר להכין חלק מהכמות ללא תוספות וחלק עם תוספות ולהגיש ביחד. לאכול מיד.

 

גלידת בננה ברוטב שוקולד

 

מתכון לרוטב שוקולד

רכיבים:

2 בננות
8 תמרים רכים
3 כפות אבקת חרובים (פחות או יותר, לפי העדפתכם)
1 כף של אבקת קקאו או קפה פילטר (רשות)

אופן הכנה:

 

לערבל עד קבלת רוטב עשיר ובמרקם של קרם. אפשר לשפוך את הרוטב שוקולד על גלידה או לעשות שכבות של בננות ותותים שביניהן רוטב השוקולד בכוסות זכוכית. תנו דרור לדמיון שלכם ותיהנו.

ציונה מלמן

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו