Bari15_Fly
Jeliat_Fly

גלידה טבעונית בטעמי מוקה ווניל

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
קינוח בריא במסווה של גלידה מושחתת

גלידה טבעונית בטעמי מוקה וניל. צילום: pexels

SmartKish_In

איך אני יודעת שהצלחתי עם המתכון? הילדים בטוחים שמדובר בגלידה רגילה, מהסוג שמבוסס על שמנת וסוכר.

אבל הגלידה הזו היא אחד הקינוחים הבריאים, שאפשר לתת להם (וגם להתפנק איתה בעצמנו) בלי ייסורי מצפון מיותרים.

למתכוני בריאות נוספים של גלידות טבעוניות:

גלידת תאנים ושוקולד

גלידוניות בננה נהדרות

מגנום בריא וטבעוני

מתכון גלידה טבעונית בטעמי מוקה ווניל

מצרכים ל-8 מנות:

כוס אגוזי קשיו (מומלץ לפתוח ולבדוק שהם נקיים מחרקים)

2 כפות של שמן קוקוס

1/4 כפית גרגרי וניל

5 תמרים מסוג מג'הול

מעט מלח הימלאיה

2 כפות סירופ מייפל אמיתי

כוס מים

אופן ההכנה:

משרים את אגוזי הקשיו במים למשך 4-8 שעות.

מסננים אותם היטב, ואז טוחנים את כל החומרים במעבד מזון חזק לתערובת חלקה ואחידה.

אם התערובת יוצאת סמיכה מידי מוסיפים מעט מים וממשיכים לטחון.

יוצקים את התערובת לכלי הגשה אישיים (תבניות סיליקון או כלי זכוכית) ומקפיאים למשך 5 שעות לפחות.

מוציאים 5 דקות לפני ההגשה וזוללים בהנאה.

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו