Bari15_Fly
Bari15_Fly

גזר בקארי עם אצות הייג'יקי

מאת: שלומית מנברג
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

גזר בקארי עם אצות הייג'יקי

המצרכים:
4 מנות

½ ק"ג גזר מגורד
1 כוס אצות הייג'יקי
מושרות ב 2-3 כוסות מים כ-3 שעות
1 כוס נבטי מאש
2 כפות אבקת קארי
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
2 כפות חומץ בלסמי או חומץ תפוחים

לגיוון אפשר להוסיף צנוברים,שומשום או קוביות אבוקדו

סלט גזר

אופן ההכנה:

1. להוציא את האצות מהמים
2. לערבב את כל המצרכים יחד בקערה גדולה

הצעה נוספת להגשה: לגלגל באצות נורי או בעלי חסה טריים

מתוך הספר איך אומרים raw food  בעברית?

אתהספר ניתן להזמין במייל:
hebrewraw@gmail.com

 

או בטלפון: 04-9902254 (רות)

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו