גזר בקארי עם אצות הייג'יקי
מאת: שלומית מנברג
זמן קריאה: < 1 דקה
גזר בקארי עם אצות הייג'יקי
המצרכים:
4 מנות
½ ק"ג גזר מגורד
1 כוס אצות הייג'יקי
מושרות ב 2-3 כוסות מים כ-3 שעות
1 כוס נבטי מאש
2 כפות אבקת קארי
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
2 כפות חומץ בלסמי או חומץ תפוחים
לגיוון אפשר להוסיף צנוברים,שומשום או קוביות אבוקדו
אופן ההכנה:
1. להוציא את האצות מהמים
2. לערבב את כל המצרכים יחד בקערה גדולה
הצעה נוספת להגשה: לגלגל באצות נורי או בעלי חסה טריים
מתוך הספר איך אומרים raw food בעברית?
אתהספר ניתן להזמין במייל:
hebrewraw@gmail.com
או בטלפון: 04-9902254 (רות)