גבינת קשיו (טבעונית!)
מאת: נועה פרומן
- נועה פרומן לתזונה והדרכה לאורח חיים בריא
זה אחד המתכונים הראשונים שהכנתי שעברתי לטבעונות.
הוספת הפרוביטיקה היא לא חובה יוצר ממרח שעשיר בחיידקים חיוניים. תחליף מעולה לגבינה, בריא ואל תפחדו שזה מאגוזים לא בגלל הממרח אתם הולכים להשמין.
מרכיבים:
2 כוסות אגוזי קשיו שהושרו לפחות 4 שעות
2/3 כוס מים
קימל טחון
מלח & פלפל
2-3 קפסולות של פרוביוטיקה – לא חובה
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.
צרו קשר עם נועה פרומן