ברוקולי ברוטב קשיו וצ'ילי
מאת: שלומית מנברג
זמן קריאה: < 1 דקה
ברוקולי ברוטב קשיו וצ'ילי
המצרכים:
2 מנות גדולות
3 כוסות ברוקולי מפורק לפרחים
1 כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
½ בצל סגול פרוס דק
לרוטב:
1 כוס קשיו שהושרה במים למשך שעתיים
½ כוס מים
1 עגבניה בינונית
1 שן שום כתושה או יותר, לפי הטעם
קמצוץ מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית צ'ילי גרוס
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה לערבב את הברוקולי, הבצל והפלפל האדום
2. לאחד את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר עד לקבלת רוטב חלק
3. לערבב את הרוטב עם הסלט
4. לקשט בפתיתי צ'ילי גרוס
מתוך הספר איך אומרים raw food בעברית?
אתהספר ניתן להזמין במייל:
hebrewraw@gmail.com
או בטלפון: 04-9902254 (רות)