בראוניז מקמח אורז
מאת: גלי לופו אלטרץ
זמן קריאה: < 1 דקה
בראוניז מקמח אורז
החומרים:
200 ג' שוקולד מריר איכותי
½ כוס שמן קנולה/זרעי ענבים (מכבישה קרה)
1 כוס סוכר חום בהיר (אפשר להפחית)
8 כפות רסק תפוחים
4 ביצים
1 כוס קמח אורז מלא
אופן הכנה:
1. להמיס את השוקולד, לערבב לתוכו את השמן והסוכר ולערבב היטב. להוסיף את שאר החומרים.
2. להעביר לתבנית מלבנית גדולה (25/30 ס"מ) משומנת או מסיליקון, לאפות בחום 190 מעלות כ 12 דק'.
3. לחתוך לריבועים בסכין חדה.