בננות בציפוי שוקולד
הקינוח הבא יכול להיות הפינוק המושלם למקפידים על תזונה בריאה.
לבננה ולשוקולד מריר יתרונות בריאותיים רבים, והתוצאה של השילוב ביניהם פשוט טעימה להפליא.
הערכים התזונתיים עבור שיפוד בננה-שוקולד הם: 17 גרם פחמימות, 3 גרם חלבונים, 9 גרם שומן ו-153 קלוריות.
לקינוחים בריאים נוספים:
מתכון בננות בציפוי שוקולד
מצרכים
4 שיפודי עץ
4 כפיות חמאת שקדים או חמאת בוטנים
1 בננה גדולה
חצי כוס שוקולד מריר מומס (לפחות 72% קקאו)
2 כפות שקדים קלויים, אשר נטחנו קלות באמצעות מעבד מזון
הוראות הכנה:
פורסים את הבננה ל-12 עיגולים ומסדרים 3 עיגולי בננה על כל אחד מארבעת השיפודים.
מזלפים על עיגולי הבננה חמאת שקדים או בוטנים מכל הצדדים.
טובלים את השיפודים בשוקולד המומס, כך שעיגולי הבננה יהיו מכוסים בשכבה דקה של שוקולד.
מפזרים את השקדים הטחונים מעל השוקולד, באופן שווה.
מניחים את השיפודים בתבנית ומקפיאים למשך חצי שעה, עד שהשוקולד והבננה יתקשו.
מוציאים ונהנים!
* התמונות להמחשה בלבד