בלינצ'ס כוסמין במילוי קרם בננות
מאת: הילה נוה, נטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים לעלי הבלינצ'ס:
1 כוס קמח כוסמין
1 כף שמן קוקוס
1 כף סוכר חום
1 ביצה
1 כוס חלב שיבולת שועל
קורט מלח
המצרכים למילוי:
2 בננות בשלות
7 יחידות פתי בר כוסמין או קמח מלא
1/4 כוס קשיו טבעי
1 כף סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל טבעית
הכנת הבצק:
• מערבבים היטב את כל המצרכים לבלילה
• מוזגים מצקת מהבלילה למחבת חמה
• ממתינים דקה, הופכים לדקה נוספת.
הכנת המילוי:
• טוחנים בבלנדר את כל המצרכים למילוי, מלבד הביסקוויטים
• מרסקים את הביסקוויטים בתוך שקית, בעזרת "פטיש שניצל"
• מוסיפים את הביסקוויטים לבלילה ומערבבים
• מורחים על עלי הבלינצ'ס ומגלגלים לאורכם