Bari15_Fly
Bari15_Fly

אפונה ושעועית ברוטב לימון ושום

מאת: אורי מאיר צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

תוספת חמצמצה ואנינה לארוחה מיוחדת

מרכיבים:

שקית אפונה קפואה
שקית שעועית ירוקה קפואה
מיץ משני לימונים
8 שיני שום
טימין או אזוב
מלח פלפל
שמן זית
כוס וחצי מים

הוראות הכנה:

1. מכניסים את כל החומרים לסיר גדול. (חלופה – אפשר לאדות את הירקות במקום לבשלם במים)
2. מבשלים על אש גבוהה 20 דקות
3. מכבים את האש ומניחים לעוד כעשר דקות..
4. מגישים

לאתר של אורי

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו