אזני המן שוקולדיים נטולי גלוטן
מאת: אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית
- נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
המרכיבים
2 כוסות שוקולד מריר שבור לחתיכות (רצוי שוקולד 70%)
1/3 כוס קמח קוקוס
2 כפות סוכר קוקוס/סוכר קנים
3 כפות שמן קוקוס
1 חלמון ביצה
למילוי
חצי כוס שוקולד 70% מגורר (אפשר לגרוס בפולסים לפתיתי שוקולד גסים)
חצי כוס אגוזי מלך/ לוז קצוצים
2 כפות שבבי קוקוס
אופן ההכנה
1. לטחון 2 כוסות שוקולד קצוץ, קמח קוקוס וסוכר קוקוס במעבד מזון.
2. להוסיף חלמון ביצה ושמן קוקוס ולטחון היטב לבצק חלק.
3. לשטח את הבצק על נייר אפיה, להניח נייר אפיה נוסף ולרדד לעובי של כרבע סנטימטר.
4. לקרוץ עיגולים בעזרת כוס.
5. לערבב יחד חצי כוס פתיתי שוקולד, אגוזים ושבבי קוקוס ולהניח על מרכז כל עיגול – לסגור את העיגול למשולש.
6. להניח את המשולשים על נייר אפיה.
7. לאפות בחום של 180 מעלות כ-8 דקות.
צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית