Jeliat_Fly
Bari15_Fly

אורז פטריות שי-טאקי ודברים טובים

מאת: המתכון באדיבות חוות תקוע
זמן קריאה: < 1 דקה
מנת אורז מפנקת במיוחד

כל הדברים הטובים בצלחת (דן לב)

Bari15_In

ל – 6 מנות

המצרכים

• 1 כוס אורז מלא/ לבן מוכן
• 2 כפות שמן
• 1  בצל קצוץ
• 1  חבילה פטריות שי-טאקי, ללא הרגל וחתוכות לרצועות דקות
• 1/2  צרור פטרוזיליה
• 1/2  צרור עירית/ 3-4 בצלים ירוקים, קצוצים דק
•  100 גרם אגוזים קלויים (שקדים/קשיו/בוטנים)
• 50  גרם צימוקי אוכמניות/צימוקים שחורים קטנים
• מלח
• פלפל שחור גרוס
• אגוז מוסקט

אופן ההכנה

מכינים את האורז לפי הוראות היצרן.

לתוספת הדברים הטובים: מקפיצים במחבת בצל. מוסיפים פטריות ומקפיצים 5 דקות נוספות. מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

"פותחים את האורז" עם מזלג, מוסיפים מעל כ 3/4 מתערובת הפטריות (משאירים כ 1/4 כמות להגשה) ומערבבים.

מעבירים את האורז לכלי הגשה, מוסיפים מלמעלה את יתרת הפטריות המוקפצות ומגישים.

המתכון באדיבות חוות תקוע

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו