אוכלים בריא 4: סדנת בישול רואו פוד
ו-
מציגים:
סדנת בישול של שירלי בר המתקיימת כחלק מכנס
מתי?
יום שישי 1.6.12
13:00-11:30
באולם ארבלי אלמוזלינו
סדנת בישול בנושא: מתכוני raw food לניקוי הגוף מרעלים
מאת: שירלי בר, שפית ומומחית ל-raw food ולתזונה טבעית
תקציר הרצאה
בגופנו שוכנת מערכת מופלאה לניקוי רעלים, שרק אם נספק לה את חומרי הגלם הדרושים היא תעשה בשבילנו את כל העבודה. לאחר תהליך הניקוי ישתפר מצב הרוח, יתעצמו האנרגיות ותסמינים מרגיזים ייעלמו. בסדנה זו נלמד להכין מתכונים טעימים שתומכים בניקוי רעלים בגוף, שניתן להכינם בקלות וללא מכשור מיוחד. בסדנה נכין "גבינה" בולגרית על בסיס אגוזי מקדמיה, קרקרים על בסיס חסת קייל, סלט נבטי אלפלפה, טארט מוס לימון וגלידת ג'ינג'ר לימון.
אודות המרצה
שירלי בר – שפית, ומומחית לרו פוד, מטפלת בשיטת אן ויגמור.
בהיותה בת 19 בלבד, התעניינה בתזונה טבעית ואלטרנטיבית לאחר שדודתה נפטרה ממחלת הסרטן. לאחר חיפושים רבים ברחבי ארצות הברית, מצאה שירלי חוות בריאות הנמצאת בצפון פלורידה (Hippocrates Health Institute), שמטרתה היא להבריא אנשים חולים באופן טבעי לחלוטין באמצעות אוכל חי וללא תרופות וכימיקלים למיניהם. מהר מאוד הבינה שזהו התחום בו היא רוצה עסוק ונרשמה ללימודים באותה חווה על מנת ללמוד ולהבין את "התורה כולה" של התזונה הטבעית.
מייד לאחר הלימודים האינטנסיביים בפלורידה, חזרה לניו-יורק והתחילה לעסוק בייעוץ אישי לאנשים שחלו במחלות שונות ולסובלים מבעיות השמנה. לאור הביקוש הרב, עברה לייעוץ קבוצתי שכלל בין 15-20 חברים בקבוצה. כעבור שנה, פתחה שירלי סטודיו שכלל גם קבוצות הרזיה המבוססות על אכילת אוכל חי וטבעי וכיתות התעמלות ואימונים אישיים. בעקבות תוצאות ההחלמה ממחלות רבות וביניהן סוכרת, פסוריאזיס, רפלוקס חומצתי ותוצאות הרזיה מדהימות, הפכה שירלי לתזונאית טבעית מדוברת ומצליחה בניו-יורק. למרות ההצלחה, תמיד חלמה לחזור לארץ ולגדל את ילדיה בישראל. כיום שירלי מטפלת במאות לקוחות מרוצים שהצליחו לשנות את חייהם. בנוסף, מכשירה שירלי שפים מקצועיים לרו פוד, וספרה הראשון של שירלי עתיד לצאת לאור בקרוב.
לצפיה בסרטון של שירלי בר מכינה מנת בריאות:
אודות כנס אוכלים בריא
"אוכלים בריא" – כנס תזונה ובישול בריא, מתקיים זו השנה הרביעית ברציפות – יומיים של הרצאות בנושא תזונה בריאה, סדנאות בישול בריא, דוכני מכירה, מסעדות בריאות והפתעות נוספות…
הכנס מתקיים בתיאטרון גבעתיים, ביום חמישי, 31.5.12, 23:00-18:00 ויום שישי, 1.6.12, 16:00-08:30 – הכניסה למתחם הדוכנים ללא תשלום.
לרכישת כרטיסים בקופת התיאטרון:
03-7325340 שלוחה 2
מחיר כרטיס יחיד להרצאה/סדנת בישול – 49 ש"ח
2 כרטיסים – 80 ש"ח
3 כרטיסים – 100 ש"ח
ברכישת 4 כרטיסים ומעלה – 33 ש"ח לכרטיס
שעות פעילות הקופה:
ימים א'-ה': 9:00 – 13:00 , 15:30 – 20:00 יום ו': 9:00 – 13:00
תיאטרון גבעתיים – רח' רמז 40 גבעתיים (דרך השלום פינת דרך יצחק רבין)
חניה חינם לבאי הכנס החל מיום חמישי ב-18:00 וביום שישי
(מספר המקומות מוגבל)
תחבורה ציבורית – לנוחיותכם מספר קווי דן לתיאטרון גבעתיים:
מת"א- קווים 56,55,52,39,23 & מגבעתיים ורמת גן- קו 57
הבטיחו מקומכם מראש
מספר המקומות מוגבל!
הכניסה למתחם הדוכנים – ללא תשלום