תבשיל אזוקי
מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
תבשיל אזוקי
300 גרם אזוקי
3 בצלים
3 גזרים
חצי כרוב לבן
2 כפות שמן זית
כפית קארי
פלפל גרוס או לבן
3 כפות רוטב סויה
· להשרות את פולי האזוקי למשך לילה, לשטוף את האזוקי.
· לחתוך את הבצלים לרצועות, להקפיץ עם שמן זית.
· לחתוך את הגזר והכרוב לרצועות דקות ולהוסיף לבצל ולהמשיך בישול תוך כדי ערבוב מספר דקות.
· להוסיף את האזוקי והתבלינים לירקות, להוסיף מים שמכסים את האזוקי ולבשל כשעה עד לריכוך האזוקי ואידוי הנוזלים.


