Briaa_Nov_Fly
Triterra_Reishi_fly

תבשיל אזוקי

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
sujok_IN

תבשיל אזוקי

 

 

 

300 גרם אזוקי

 

3 בצלים

 

3 גזרים

 

חצי כרוב לבן

 

2 כפות שמן זית

 

כפית קארי

 

פלפל גרוס או לבן

 

3 כפות רוטב סויה

 

 

 

·        להשרות את פולי האזוקי למשך לילה, לשטוף את האזוקי.

 

·        לחתוך את הבצלים לרצועות, להקפיץ עם שמן זית.

 

·        לחתוך את הגזר והכרוב לרצועות דקות ולהוסיף לבצל ולהמשיך בישול תוך כדי ערבוב מספר דקות.

 

·        להוסיף את האזוקי והתבלינים לירקות, להוסיף מים שמכסים את האזוקי ולבשל כשעה עד לריכוך האזוקי ואידוי הנוזלים. 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו