רצועות טונה מוקפצות
מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
שמן זית
2 בצלים פרוסים לרצועות
פלפל אדום חתוך לרצועות
שומשום
עירית קצוצה
נתחי טונה חתוכים לרצועות
מלח ופלפל לטעם
אופן הכנה:
לחמם ווק או מחבת כבדה.
לצפות את הנתחי הטונה בשמן זית, עירית, שומשום, מלח ופלפל.
לטגן את רצועות הבצל עד שיזהיבו ולהוסיף את הפלפל.
להוסיף את נתחי הטונה ולהמשיך בהקפצה תוך כדי ערבוב.
להגיש חם.
מומלץ להגיש עם סלסלה כלשהי, עם ירקות אפויים, ברוקולי ועוד


