barimax1125_Fly
Focus_10_fly

קרם סויה לציפוי ולקינוח

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Briaa_Nov_IN

חומרים:

כוס חלב סויה
2 כפות דבש
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
3/4 כוס שמן
1/4 כפית מיץ לימון

אופן הכנה:

לערבל במעבד מזון או בממחה את החלב, את הדבש, את תמצית הוניל
ואת המלח במהירות גבוהה במשך 10 שניות.
להוסיף לתערובת את השמן בזרם איטי ולערבל באיטיות עד שהשמן נספג.
להוסיף את מיץ הלימון ולבחוש בעדינות.
לצקת מעל עוגה.
אפשר לשים בקופסה סגורה ולשמור במקרר עד לשימוש, גם כפודינג בתוספת טעמים.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו