קרם סויה לציפוי ולקינוח
מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
כוס חלב סויה
2 כפות דבש
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
3/4 כוס שמן
1/4 כפית מיץ לימון
אופן הכנה:
לערבל במעבד מזון או בממחה את החלב, את הדבש, את תמצית הוניל
ואת המלח במהירות גבוהה במשך 10 שניות.
להוסיף לתערובת את השמן בזרם איטי ולערבל באיטיות עד שהשמן נספג.
להוסיף את מיץ הלימון ולבחוש בעדינות.
לצקת מעל עוגה.
אפשר לשים בקופסה סגורה ולשמור במקרר עד לשימוש, גם כפודינג בתוספת טעמים.


