קדירה צמחונית ירוקה
מאת: שושי שטיינוביץ, מנחת סדנאות בישול גורמה לייט
זמן קריאה: < 1 דקה
קדירה צמחונית ירוקה
חומרים ל-6 מנות:
2כוסות נתחי סויה יבשים
בצל גדול,
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
צרור שמיר
גבעולי טימין
גבעול רוזמרין
שיני שום שלמות
צרור עלי מנגולד
3 גזרים
חתיכת דלעת (כ-200-150 גר')
שקית שעועית ירוקה קפואה
2בטטה בגודל בינוני
כף כורכום
כף בהרת
כפית פלפל שחור (פחות או יותר לפי הטעם)
כף שמן זית
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה:
שמים בקערה את נתחי הסויה ושופכים עליהם מים רותחים. מניחים לדקות אחדות. מסננים. בינתיים קוצצים בצל. קוצצים את כל עשבי התיבול. חותכים גזר לטבעות, חותכים דלעת לקוביות, חותכים בטטה לקוביות.
שמים הכול בסיר. שמים תבלינים. מוסיפים מים עד כיסוי ומבשלים עד שמוכן לפחות שעה.
טועמים, ואם יש צורך מתקנים את התיבול.