צ'יפסים צבעוניים
מי לא אוהב צ'יפס? נכון, זנחתי את צ'יפס תפוחי אדמה הטבול בשמן ממזמן וכך גם מטופלות שמגיעות אלי. יש להן מספיק מודעות להפסיק לאכול מטוגן ולהפחית תפוח אדמה, אבל…
יחד עם זאת, אני מאמינה שבכדי לרדת במשקל צריך להפסיק "לעשות דיאטות" ולהתחיל לאכול הכל בצורה מאוזנת.
בשיטת i LOVE eat אני ממליצה לשלב הרבה ירקות כחלק מתפריט התזונה היומי, אבל זה לא אומר שצריך לאכול ירקות משעממים, נכון?
לפניכם מתכון טעים, פשוט, מהיר הכנה, יפה ויכול לשמש כתוספת למה עיקרית או לשדרג כל סלט ירוק. אפילו ילדים בררנים הולכים ללקק את האצבעות.
מרכיבים
21 בטטה גדולה
2 קולרבי
2 סלק
2 תפוחי אדמה
קצת שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה
מחממים תנור 200 מעלות
חותכים את הירקות למקלות ומייבשים מעט בעזרת נייר סופג
מסדרים בתבנית עם נייר אפייה מזליפים מעט שמן זית מלח ופלפל
אופים כחצי שעה עד הזהבה. מוצאים ומצננים מעט.