Bari15_Fly
Jeliat_Fly

עוגת קרמבו דלת פחמימה

מאת: גולדי אלישר
זמן קריאה: < 1 דקה
ללא קמח ללא סוכר ללא גלוטן
Jeliat_In

שלב 1
מערבבים בקערה
כוס אוניברסלית קמח שקדים מולבנים
70 גרם חמאה מומסת
גרידת קליפות תפוז
כף קקאו אורגני
תמצית וניל
4 כפות סוויטאנדגו
3 ביצים
כפית אבקת אפיה
מערבבים היטב ומוסיפים
50 גרם שבבי שוקולד לובקה 85% שהומסו
משטחים בתבנית עגולה קוטר 24 אופים בתנור בחום של כ160 מעלות כ20 דקות מוציאים ומקררים

שלב 2
מקציפים 350 מ"ל שמנת 38% לאחר שמתייצב מוסיפים 3 כפות סוויטאנגו 2 כפות חמאת לוז מערבבים בתנועות עטיפה
משטחים על העוגה שהתקררה ומניחים במקרר כחצי שעה

שלב 3

ממיסים 250 מ"ל שמנת 38% עם 100 גרם שוקולד לובקה 85% במיקרו כ40 שניות ..
משטחים על השכבה השניה ושמים לילה במקרר..

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו