סלט שעועית מאש
מאת: המטבח הטבעוני של גבי פוקס
זמן קריאה: < 1 דקה
הרכיבים
- 2 כוסות שעועית מאש מבושלת
- 5 צנוניות
- 3 גבעולי בצל ירוק
- 2 כפות שקדים פרוסים
- כף סומק
- שמן זית ולימון לפי הטעם
- מלח אטלנטי לפי הטעם
אופן ההכנה
- משרים את שעועית המאש כ-12 שעות ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים ומצננים.
- קוצצים את הצנוניות לפרוסות דקיקות של כ-3 מ"מ.
- קוצצים את הבצל הירוק.
- מכניסים לקערה גדולה: מאש, צנוניות, בצל ירוק, שקדים פרוסים, סומק, שמן זית, לימון ומלח ומערבבים היטב.
- טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- אפשר להגיש בקערה עמוקה להגשה עצמית או בקערות אישיות.
המטבח הטבעוני של גבי פוקס
גבי פוקס ישתתף בפסטיבל הטבעוני שיתקיים בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה ב-10-11.1.2018 ויעביר הדגמה לקהל