סלט מאש וירוקים
מאת: תום מטבח משמח
זמן קריאה: < 1 דקה
המאש הוא לא סתם קטניה עם שם חמוד, מדובר בתוספת תזונתית משמעותית שיכולה לשדרג לכם את התפריט. הסלט הזה משדרג אותה עם עשבי תיבול ותוספות בריאות וטעימות במיוחד
מרכיבים
- 2-3 גבעולי בצל ירוק
- חופן גדוש עלי נענע
- צרור פטרוזיליה
- צרור בזיליקום
- כוס שעועית מאש יבשה
- כוס תערובת גרעינים: חמניה, דלעת, מלך, פקאן וכו'
- מיץ וגרידה מלימון אחד
- קצת שמן זית
- מלח, פלפל
הוראות הכנה
את המאש להשרות בשפע מים כשעה, לסנן ולהעביר לסיר.
לבשל בשפע מים כעשרים דקות, עד למרקם נגיס
את עשבי התיבול לשטוף, לייבש ולקצוץ דק
את תערובת האגוזים קולים 2 דקות על מחבת חמה.
בקערה לערבב את כל המרכיבים ולתבל, לטעום ולתקן תיבול.
ניתן לאכול קר או חם
כותבת המתכון: תום מטבח משמח – שיעורים קורסים וסדנאות בישול בריא