Spirulife_Shocomaca_fly
sujok_Fly

מרק כרישה ובטטה

מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק כרישה ובטטה - קבלו מתכון טעים בריא וקל להכנה בבית, מתאים במיוחד לחורף

מרק כתום בריא. צילום: שרון הורוביץ

Focus_10_IN

חומרים:

4  כרישות קצוצות לעיגולים ברוחב של 1 ס"מ
2  בטטות בינוניות חתוכות גס
1  שורש סלרי מקולף וחתוך גס
3  שיני שום כתושות
4  כפות "שקדיה"
מעט אגוז מוסקאט מגורד
מעט פלפל לבן גרוס
עירית קצוצה – בהגשה.

אופן הכנה:

מבשלים את הכרישה, הבטטות ושורש הסלרי בכ – 2 ליטר מים, כאשר המים רותחים, מנמיכים אש ומבשלים עוד כ – 15 דקות או עד ריכוך הירקות. מורידים מן האש ומוסיפים את שאר החומרים מלבד
העירית. טוחנים בבלנדר ידני, בהגשה מפזרים מעט עירית קצוצה בכל צלחת.

• כשקדי מרק אפשר להגיש זרעי חמנייה או זרעי דלעת. אפשר גם לקלות אותם בתנור 2 דקות בדיוק.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו