עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > לתת לתת הלתת היא שעורה נבוטה וקלויה. בזמן הנביטה נוצר, בין היתר, גם סוכר הלתת, המורכב משתי יחידות של גלוקוז ונקרא גם "מלטוז". מוצרים שאולי יעניינו אותך B12 MAX ACTIVE נבטי צנונית על מצע פלמורין שמן גדילן מיקסר DAVO ANKARASRUM 6230 ®SunnyDew - סאנידיו בנוסף אולי תאהב/י סיבו (SIBO) – האבחנה שאסור לפספס והטיפול שעשוי לשנות את חייכם! לביבות אפויות של בטטה ודלעת עם טחינה הפטרייה שמאזנת את הגוף בעידן של חרדה וחוסר שינה רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו