עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > דאל דאל כל סוגי הקטניות היבשות, האפונה או העדשים נקראים דאל. רוב סוגי הדאל הם יבשים וסדוקים וכן מפוצלים לבישול מהיר ולהקלת העיכול. מוצרים שאולי יעניינו אותך IRON MAX עוצמת הריפוי של תוספי התזונה LIPO TURMERIC – כורכום ליפוזומלי קרקר שיפון וקרקר חיטה מלאה מרכיבים טבעיים ארוחות מוכנות לדיאטה בהתאמה אישית עד הבית LIPO CURCUMIN בנוסף אולי תאהב/י סיבו (SIBO) – האבחנה שאסור לפספס והטיפול שעשוי לשנות את חייכם! לביבות אפויות של בטטה ודלעת עם טחינה הפטרייה שמאזנת את הגוף בעידן של חרדה וחוסר שינה רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו