גפילטע פיש טבעוני
מאת: ציונה מלמן, שפית בריאות
זמן קריאה: < 1 דקה
החומרים ל-12 קציצות:
2 כוסות שקדים מושרים במים במשך 8 שעות
1 כוס אגוזי פקאן
2 גזרים, חתוכים לתערובת הקציצות
2 גבעולי סלרי, פרוסים
1 כף בצל, קצוץ
1/4 כפית מלח
2 דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקה
12 עיגולים דקים של גזר חתוכים דק – לקישוט
אופן ההכנה:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד קבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר למשך שעה. יוצרים מהתערובת קציצות ומקשטים בפרוסות גזר.