Jeliat_Fly
Bari15_Fly

גפילטע פיש טבעוני

מאת: ציונה מלמן, שפית בריאות
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

החומרים ל-12 קציצות:

2 כוסות שקדים מושרים במים במשך 8 שעות
1 כוס אגוזי פקאן
2 גזרים, חתוכים  לתערובת הקציצות
2 גבעולי סלרי, פרוסים
1 כף בצל, קצוץ
1/4 כפית מלח
2 דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקה
12 עיגולים דקים  של גזר חתוכים דק – לקישוט

אופן ההכנה:

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד קבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר למשך שעה. יוצרים מהתערובת קציצות ומקשטים בפרוסות גזר.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו