גלידת פירות יער
מאת: קארונה ירון
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים ל-4 מנות:
2 כפות זרעי צ'יה
תותים / דובדבנים / פטל / אוכמניות כחולות קפואים*
1 חבילת אסאי קפוא שבור לחתיכות**
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 כפות אגבה חי
1 כף שבבי קקאו חי (ניבס) לקישוט
אופן ההכנה:
1.להשרות שתי כפות זרעי צ'יה ב- 1/2 כוס מים למשך רבע שעה ולשפוך אותם עם המים לבלנדר.
2.להוסיף 2 כוסות של סוגים שונים של פירות יער, להוסיף את האסאי השבור לחתיכות, לימון וסירופ אגבה לטחון היטב בבלנדר.
להגיש בכוס זכוכית יפה מעוטר בקקאו ניבס
*להשגה בסופרים במחלקת קפואים
** להשגה בחנויות טבע במחלקת קפואים