Jeliat_Fly
Bari15_Fly

גלידת יוגורט פרג מהירה ומרעננת

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
Bari15_In

גלידה למביני עניין. עשירה בסידן!

רכיבים עבור שמונה מנות:

400 מ"ל יוגורט כבשים או עיזים לפחות 3%.

6 כפות פרג טחון טרי

שתי כפות חמאת שקדים טבעית

שתי בננות בשלות, חתוכות לפרוסות

4 כפיות סירופ מייפל אורגני, אפשר להחליף בשני תמרי מג'הול עסיסיים (לקצוץ היטב!)

 

אפשר להוסיף כפית לציטין שגם מאחדת את הגלידה וגם בריאה למוח.

 

הוראות הכנה:

טוחנים את כל הרכיבים למרקם אחיד

מקפיאים את התערובת במשך 5 שעות לפחות

אפשר להקפיא בתבניות נאות להגשה נוחה.

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו