Spirulife_Shocomaca_fly
sujok_Fly

גזר עם ג'ינג'ר

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
sujok_IN

חומרים:

1/2 ק"ג גזר
כף ג'ינג'ר טחון
כפית סוכר (חום, קנים)
כפית מלח (רצוי גס)
1/4 כוס חמאה (או 50 גרם)
מיכל שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

שוטפים את הגזר ופורסים- אפשר לעיגולים דקים או לרצועות דקות. תלוי במראה הרצוי.
מניחים בקערה את הגזר עם הג'ינג'ר, הסוכר והמלח ומערבבים היטב. נותנים לשבת 30 דקות לפחות ומסננים את הנוזל שנוצר (לא האמנתי לזה, מסתבר שבאמת יצא!).
מחממים תנור ל-200 מעלות.
במחבת מחממים את החמאה ומטגנים את הגזרים למשך כ-10 דקות עד שהם מזהיבים.
מניחים בכלי אפייה, יוצקים מעל את השמנת החמוצה, מערבבים ואופים בתנור כ-15 דקות.

הצעת הגשה: לפזר מעל שומשום מלא קלוי מעט/ פטרוזיליה קצוצה/ נבטים/ שקדים קצוצים

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו