תבשיל ברוקולי וכרובית עם רוטב אגוזי קשיו אסיאתי
מאת: ציונה מלמן, שפית ומנחת סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון בריא, פשוט וקל להכנה
בשביל הרוטב–
1 כוסות אגוזי קשיו טבעיים
חצי כוס מים
מיץ מתפוז אחד
חצי כפית גרידת תפוז
מלח
שליש צרור של בזיליקום טרי
אופן הכנת הרוטב-
לערבב הרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם קרמי
ברוקולי וכרובית
1 כרובית בינונית מופרדת לתפרחות
1 או 2 ברוקולי בינוני מופרד לתפרחות
אופן הכנה
לאדות את הברוקולי והכרובית (בערך 8 דקות) עד שהם מבושלים אך לא יותר מדי רכים.
למזוג מעליהם את הרוטב, לפזר זרעי שומשום שחור ולהגיש.
עוד אופציות:
להוסיף עשב לימון קצוץ טרי לרוטב (החלק הלבן) לפני שמערבלים.
לאתר של ציונה מלמן