אורז בסגנון הודי
מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
2 כוסות אורז מלא אורגני (אפשר בסמטי מלא)
3 כפות שמן זית
1 כף זרעי כמון שלמים
1 כף זרעי כוסברה שלמים
1 כף קצח
1 כף זרעי חרדל שחור
1 כף מחוקה כורכום
מעט צ'ילי
חופן שקדים
מלח ים אטלנטי – לפי הטעם
אופן הכנה:
אפשר לבשל את האורז כמו פסטה – מכניסים את האורז ל- 6 כוסות מים רותחים ומעט מלח, לא מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה או עד שהאורז מתרכך. מסננים, מניחים בצד.
בינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את התבלינים והשקדים, בוחשים כ – 3 דקות, מוסיפים את האורז ומקפיצים היטב.