עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך פרי גוג'י ברי טרי, שתילי גוג'י ברי תוצרת טרייה, נקייה מכימיקלים ובריאה, עד הבית שוקולד מריר בטעמים ספר בישולחיים ST COOL L-GLUTAMINE בנוסף אולי תאהב/י בראוניז בננה טבעוניים ללא גלוטן בקע סרעפתי - למה זה קורה ומה יכול לעזור? רטטוי ירקות צבעוני רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו