EPHARMA_FLYL

Powered by WP Bannerize

BARA_SUPER_FLYr

Powered by WP Bannerize

טיגון חלקי עוף

יעל
שאל טיגון חלקי עוף
| 22.06.2019 08:24

שלום רב,

1. אני מעוניינת לדעת האם טיגון קצר של עוף 2-3 דקות או קוביות בצל במעט מאוד שמן (1 כף) אינו בריא באותה מידה כמו טיגון עם כמות רבה של שמן. בד"כ כשאני מבשלת עוף אז תמיד אני מטגנת אותו בשמן כי אחרת הדם מהעוף מתנקז לתבשיל ולכן אני חייבת ל"סגור"אותו מעט.
2. האם ישנה שיטה אחרת המוכרת לך שניתן ל"סגור" את העוף מבלי להשתמש בשמן.
תודה מראש, יעל.

השאירו תגובה: