SHABAT_MIG_L

Powered by WP Bannerize

ecosapp_CU_R

Powered by WP Bannerize

אכילה ללא גלוטן

שרה מרקוביץ
שאל אכילה ללא גלוטן
| 02.11.2019 20:07

האם יש רכיב כלשהו במאפים ללא גלוטן שעשויים להשפיע לא טוב על מי שאין לו רגישות לגלוטן? לי אין צליאק, לנכדה שלי יש וכל פעם כשאני אצלה ואוכלת לחמים ללא גלוטן יד לי כאבי בטן. רוצה לדעת אם יכול להיות קשר

השאירו תגובה:
  1. אפרת נבון

    שלום שרה. במאפים נטולי גלוטן יש ריכיבם לא כל כך ידידותיים לבריאות כגון עמילנים, מתחלבים, קסנטאן גאם, שומנים מוקשים, סוכרים, חומרים משמרים ועוד. יתכן ואחד מהם לא מיטיב איתך. אני ממליצה על הכנת מאפים ולחם לבד בבית ולא לקנות את אלו המוכנים והמעובדים. או לחלופין למצוא מאפיה איכותית שמכינה לחם נטול גלוטן עם רכיבים טבעיים בלבד.