EPHARMA_FLYL

Powered by WP Bannerize

EPHARMA_FLYR

Powered by WP Bannerize

אומגה 3 בדגים

חנה
שאל אומגה 3 בדגים
| 13.08.2019 20:06

לאפרת שלום,
שוב ושוב עולה בי השאלה אודות יתרונות הדגים בגלל תכולת אומגה 3 שיש בהם. הרי אומגה 3 מאד רגישה לחום ואת הדגים מכינים בתנור בחום.
אשמח אם תוכלי להסביר את הדבר.
בתודה מראש

השאירו תגובה:
  1. אפרת נבון

    ראשית, הרמב"ם בזמנו כבר אמר לגבי דגים ש "יצא שכרם בהפסדם" כיוון שהם כל כך מזוהמים במתכות כבדות שגם אם הם מכילים חלבון איכותי ואומגה 3 עדיף שלא לאכלם. בכל אופן רקמת הבשר של הדג טומנת בתוכה אומגה 3 שלא נפגע מהחום. אני ממליצה על תוסף איכותי של אומגה 3 כמו של אומגה 3 גליל שתמיד נמצא בקרור.